Quantcast

Ko nepamiršta egzotiškiausią kosmetiką išmėginusi O. Pikul–Jasaitienė?

  • Teksto dydis:

Grupės „Naujosios pupytės“ lyderė Oksana Pikul–Jasaitienė yra išmėginusi daugybę įvairiausių grožio procedūrų ir kosmetikos priemonių.

„Nuolat domiuosi šios rinkos naujovėmis ir jas išmėginu stengdamasi atsirinkti tai, kas veikia efektyviausiai“, – patikino gražuolė, neabejojanti, jog savo oda reikia rūpintis nuolatos, o ne tuomet, kai pakeisti ką nors jau yra sudėtinga.

Paklausta apie keisčiausias išmėgintas kosmetikos priemones, ji sakė naudojusi ir tokias, kurios pagamintos iš elementų, apie kuriuos pasakoti gana sudėtinga bei kiek nejauku – pavyzdžiui, varliagyvių sekreto.

O.Pikul–Jasaitienės šio rudens atradimas – ryžių kaukė, nanotechnologijomis sukurtas serumas bei kremas ir Gua–Sha akmuo. Pastarajam gražuolė skyrė itin daug komplimentų. Kinų medicinoje naudojamas akmuo, anot jos, itin tinka veido masažui bei daugybei kitų kūno procedūrų. „Jausmas kai juo atliekamas masažas – nerealus! O ir tai, kad oda pailsėjusi, matosi iškart!“, – patikino pašnekovė.

Jai tai dabar itin aktualu, nes mažasis sūnelis reikalauja daug dėmesio ir laiko pasilepinti moteriškais malonumais lieka labai mažai. O. Pikul–Jasaitienė patikina – dabar kasdienės grožio procedūros užtrunka vos nuo kelių iki dvidešimties minučių. Todėl jai tin svarbu pasirinkti tikrai efektyvias kosmetikos priemones, kurias naudojant pasiekiamas pageidaujamas efektas.

„Ką išeidama iš namų būtinai įsidedu į rankinę? Na dabar tai tikrai ne tušas ar pudra... Kur nors susiruošusi būtinai pasitikrinu, ar pasiėmiau „soskę“! Tai man dabar svarbiausia!“, – su šypsena apie tai, kad sūnelio poreikiai dabar aktualesni nei tobula išvaizda kalbėjo pašnekovė.

O. Pikul–Jasaitienė pasakojo sekanti ne tik Lietuvos grožio rinkos naujoves. Po pasaulį su vyru krepšininku Simu Jasaičiu nemažai keliaujanti gražuolė turi galimybę tiek sužinoti, tiek išmėginti karščiausius šios sferos išradimus. Šįkart ji atkreipė dėmesį į kosmetiką, mokslininkų sukurtą vadovaujantis biotechnologiniu „Neodermyl“ sprendimu.

„Svarbu išskirtinės, kokybiškos kosmetikos turėti ir namuose, nes vien apsilankymų grožio salonuose nepakanka. Turbūt nereikia net sakyti, kad odai nepakanka atsakingos priežiūros tik kartą per mėnesį“, – sakė grupės „Naujųjų pupyčių“ lyderė.

Paauglystėje Oksanos odai reikėjo daug dėmesio. Kaip palaikyti jos švarą, pirmiausia pamokė mama. Kreminę pudrą, kurią tuo metu laikė tikru spuogelius maskuojančiu stebuklu, išmėgino kartu su klasiokėmis. Vartydamos žurnalus jaunos merginos mokėsi, kaip pasidaryti makiažą.

„Klaidas pamatydavau tik nuotraukose. Tai man leido suprasti, kad vien bandymų keliu nieko greitai nepasieksiu, todėl makiažo paslapčių ėjau mokytis“, – sakė pašnekovė.

O. Pikul–Jasaitienė tvirtino visuomet prisimenanti, jog rūpintis reikia ne tik veido oda, bet ir kaklu bei iškirpte. Ji įsitikinusi – brandi moteris, norinti patobulinti savo išvaizdą, gali kreiptis į plastikos chirurgus, tačiau pakoreguoti kaklo odą jiems yra labai sudėtinga.

„Būtent šios sritys ir yra tarsi mūsų pasas, išduodantis tikrąjį amžių“, – sakė Oksana Pikul–Jasaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Ko jus stebites? Jos "darbas" - buti graziai,kitu siekiu ji nezino. Butu idomu pamatyti be makiazo,nes kai buvo parodytos uzsienio "grazuoles" izymybes be makiazo,gatveje sutikes nepazintum. Taigi,butu idomu pamatyti naturalia Pikul. Cia reklama ir,matyt,jai uz tai moka pinigus.

zygiui

zygiui  portretas
papugos grazesnes ir protingesnes gal teko matyt fb apie pikta ir linksma papuga

ar

ar portretas
ji nežino, kad šiemet priklijuotos blakstienos nebemadingos? Madoj kuo naturalesnis grožis, bet ji naturaliai toKia baisi, kad be "špaklio" niekur negali pasirodyti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių