Quantcast

Kaip turėtų puoštis vestuvių svečiai?

Kai ruošiatės i vestuves, visų pirma reikia įvertinti, kiek matomas būsite vestuvėse. Be jaunosios vestuvėse labiausiai išsiskirti turėtų jaunikis ir jaunosios mama, sako „Stiliusos“ stilistė Vilija Rušinskaitė.

Jaunikiui stilistė siūlo rinktis ne dviejų, bet trijų dalių kostiumą – ne tik švarką ir kelnes, bet švarką, kelnes ir liemenę. „Taip jaunikis atrodys labiau pasitempęs ir labai ypatingas“, – sako stilistė.

Taip pat vestuvėse labai svarbi yra jaunosios mama. Ji taip pat turėtų būti apsirengusi ne pernelyg kasdieniškai, ne pernelyg oficialiai, o puošniai.

Aprangos kodas kvietime dažnaisiais nebūna nurodytas, kartais jame būna nuoroda į kokią nors detalę, spalvą ar nuotaiką, pasakoja stilistė. Įprastai neištartas, bet sutartas aprangos kodas vestuvėse būna puošnus kokteilinis.

„Tai reiškia, kad svečiai neturėtų rengtis kasdieniškai (tarkim, maža juoda suknelė vestuvėse visiškai „nesuskambės“ – geriau reikėtų rinktis kažką šviesesnio, puošnesnio, pakilesnio), bet nereikia ir persistengti su ilgomis sukniomis ir šleifais“, – pasakoja V. Rušinskaitė.

Pasak jos, paprastas vestuvių svečias vestuvių aprangai turėtų išleisti apie 200 eurų.

Daugiau apie vestuvių svečių aprangą – pokalbyje.


Šiame straipsnyje: vestuvėsaprangastiliussvečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Glušiai

Glušiai portretas
Tai jei namuose turiu gražius marškinius, kaklairaištį, kostiumą, batus - tai be dovanos dar turiu išleisti 200€ naujiems rūbams... GLUŠIAUS straipsnis !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių