Quantcast

Kaip suprasti moteris: esminiai patarimai vyrams

  • Teksto dydis:

Vyrai dažnai nesupranta moterų ir jas suvokia kaip mitines būtybes, kurių elgesys yra nenuspėjamas. Pažinčių portalo flirtas.lt ekspertas atskleidžia 15 tiesų, kurias suvokę vyrai pradės geriau suprasti moteris.

„Kartais vyrai pasiklysta pasakose, mituose ir anekdotuose apie santykius, moteris ir pasimatymus. Svarbiausias patarimas jiems: pradėti klausyti ne tik ką sako, bet ir kaip su jais bendrauja dailioji lytis. Visgi, norintiems greitų rezultatų, surinkau dažniausias tiesas, kurių vyrai nežino“, – sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

Draugų zonos nėra. Tu jos tiesiog netrauki

Tau patinka ne visos moterys ir ne visoms moterims patinki tu. Kartais atsitiks taip, kad ji tau patiks, o tu jai ne. Toks gyvenimas. Neverkšlenk ir nesekiok jos kaip šunytis. Susiimk, užsiaugink stuburą ir judėk toliau.

Jei turi sakyti, kad esi geras vaikinas, jos žino, kad toks nesi

Tai liečia tavo talentą, šaunumą, uždarbį – viską. Jei turi pats save girti, iš tavęs jokios naudos. Už tave kalbėti turėtų tavo darbai.

Merginų nejaudina varpų nuotraukos

Šis fenomenas yra tiesiog nesuvokiamas ir beveik visais atvejais nepriimtinas. Flirtas.lt įdiegtas dirbtinis intelektas, kuris tikrintų visas nuotraukas ir apsaugotų merginas nuo tokių vaizdų.

Kai mergina eina į pasimatymą ji bijo būti užpulta, vaikinai bijo, kad ji bus stora

Kitais žodžiais tariant, jei ji nenori sėsti į tavo mašiną, ji elgiasi labai protingai. Pirma jai turi įrodyti, kad esi patikimas ir su tavimi saugu, nes vien susitikdama su tavimi – menkai pažįstamu žmogumi – ji smarkiai rizikuoja.

Nejuokauk, kad moterys yra prastos

Tiesiog atrodysi kaip moterų nekenčiantis šiknius. Kam joms su tavimi prasidėti?

Moteris pasirinks vidutinį vaikiną, kuris savimi rūpinasi, o ne apsileidusį gražuolį

Moterims vyro išvaizda rūpi ne mažiau nei vyrams moterų. Tik daliajai lyčiai labiau rūpi kaip vyras, kuris savimi rūpinasi ir save prižiūri. Jei tu kvepi ir esi tvarkingai apsirengęs, apsikirpęs, tuomet esi teisingame kelyje.

Moterys rengiasi ne dėl vyrų, o dėl kitų moterų

Jos nesirengia tam, kad patenkintų ar pritrauktų tavo dėmesį. Dažniausiai jos tiesiog nori jaustis ir atrodyti gražios. Tik kitos moterys sugebės įvertinti jos darbą, pastangas ir subtilius sprendimus, kurie atskleidžia jos grožį.

Jos neatsako tiesiai šviesiai, nes bijo tavęs

Dažnai stiprioji lytis skundžiasi, kad iš merginų negauna tiesmukų atsakymų. „Geriau tiesiai šviesiai pasakytų, kad nedominu jos, tada galėčiau judėti toliau“, – skundžiasi draugams jie. Iš tiesų, jos bijo sakyti griežtą „ne“, nes bent kartą gyvenime joms yra tekę susidurti su neadekvačia įsižeidusio vyro reakcija. Jos saugo save.

Arogancija nėra seksuali

Labai didelė dalis vyrų, ypač tų, kurie įsivaizduoja esantys alfa patinais, galvoja, kad arogancija ir „mačo“ vaidmuo žavi merginas. Vienintelis dalykas, kurio tokie vyrai pasieks – užkirs kelią rimtiems santykiams.

Ne visoms patinka raumenys

Daugybei merginų labiau patinka ne pasportavę atletai, o liekni moksliukai arba minkšti „meškinai“. Kaladėlės ant pilvo nepadeda merginų suvedžioti taip lengvai kaip įsivaizduoja dauguma vaikinų.

Ne visos moterys yra barakudos, namų šeimininkės ar nori turėti vaikų

Daliai moterų šie dalykai yra nė motais. Jos savarankiškai kuria savo gyvenimus, karjeras ir joms nereikia priklausyti nuo vyrų.

Ji gali su tavimi bendrauti ir tavęs nenorėti

Kartais tu esi tiesiog draugas, su kuriuo gera bendrauti.

Feminizmas nėra moterų išaukštinimas

Jos tiesiog nori būti savarankiškos ir saugomos nuo užpuolimo, priekabiavimo ir diskriminacijos.

Merginos yra žmonės

Visi turi savo hobių, tikslų ir vilčių. Visi liūdime, kai nepasiseka, ir džiaugiamės, kai mūsų planas išdega. Vyrai turėtų suprasti, kad merginos, kaip ir jie, tik bando atrasti savo vietą po saule.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ņori tai viena iš jų yra apie trečdalis visų pusių supa kalnai yra tai vienas didžiausių gyvenimo būdo kaip tik jums su vyru noriďe su gyvenimo draugu esu labai patenkintas kad tai yra tik du kraši esi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių