Quantcast

Kaip įveikti senėjimo požymius? Išbandykite veido mankštą

Ar nors kartą svajojote tapti gražesniais be didelių investicijų, operacijų ar injekcijų? Jei atsakymas teigiamas, vertėtų pasidomėti veido mankšta.

Mūsų veide yra 57 raumenys ir visus juos reikia reguliariai mankštinti. Tuo įsitikino vilnietė Viktorija Baltramiejūnienė. Pirmuosius senėjimo požymius 33-ejų metų moteris sako įveikusi ėmusi reguliariai praktikuoti veido mankštą.

Susižavėjusi veido mankštų poveikiu Viktorija metė teisininkės karjerą ir tapo pirmąja Lietuvoje sertifikuota veido mankštos instruktore. Moteris pasakoja neatradusi kažko ypatingai naujo – esą mūsų šalį tik dabar pasiekė dar pirmoje XX a. pusėje sugalvota, tačiau labiau Amerikoje išpopuliarėjusi praktika.

Viktorija pasakoja, kad gilios raukšlės ir pagurklis bei nuslinkę skruostai atsiranda susilpnėjus veido raumenų karkasui, o kelios dešimtys veido mankštos pratimų padeda stiprinti giliuosius veido raumenis, tonizuoti odą, mažinti raukšles ir koreguoti veido kontūrus. Sėkmė esą priklauso nuo veido mankštų reguliarumo ir atlikimo technikos tikslumo.

Daugiau apie tai – reportaže.


Šiame straipsnyje: grožissenatvėveido mankšta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių