Quantcast

Ką reng­tis, kad pa­slėp­tu­mė­te ma­žus fi­gū­ros ne­to­bu­lu­mus?

Ži­no­ma, nie­ka­da ne­rei­kė­tų pa­mirš­ti, kad kiek­vie­na esa­me nuo­sta­bi bū­da­ma bū­tent sa­vi­mi. Ta­čiau ma­ži ir ne­re­tai tik mums pa­čioms te­ma­to­mi kū­no ne­to­bu­lu­mai, pa­vyz­džiui, at­si­ki­šęs pil­vu­kas, stam­bo­kos šlau­nys ar kuk­laus dy­džio krū­ti­nė, ne­lei­džia šyp­so­tis žvel­giant į veid­ro­dį. Nes­ku­bė­ki­te sie­lo­tis ar svars­ty­ti apie gro­žio chi­rur­gų pa­slau­gas, nes to­kias bė­das iš­spręs­ti iš­ties ne­sun­ku – pa­kaks tik pa­si­rink­ti tin­ka­mus dra­bu­žius!

Stam­bios šlau­nys, pla­tūs klu­bai

Šiuo me­tu pa­sau­lis tie­siog kraus­to­si iš pro­to dėl itin mo­te­riš­kos fi­gū­ros, ta­čiau ne­re­ta mer­gi­na ar mo­te­ris vis dar komp­lek­suo­ja, jei šlau­nų apim­tis to­li gra­žu ne­pri­me­na ba­le­ri­nos mat­me­nų. Dau­giau pa­si­ti­kė­ji­mo sa­vi­mi įgau­si­te ir kū­nui pro­por­ci­jų su­teik­si­te rink­da­ma­si A rai­dės for­mos su­kne­les ar si­jo­nus, ku­rie pa­slėps stam­biau­sią ko­jų da­lį. Be to, jei dė­vi­te kel­nes, itin svar­bu, kad vir­šu­ti­nė ei­lu­tės da­lis – pa­lai­di­nė ar megz­ti­nis – ne­si­baig­tų ties pla­čiau­sia klu­bų da­li­mi, nes tai tik dar la­biau pa­brėš jų apim­tį.

Itin ber­niu­kiš­ka fi­gū­ra

Di­džia­jai da­liai mo­te­rų ga­li­my­bė leis­ti sau val­gy­ti vis­ką, ko trokš­ta šir­dis, ir ne­suk­ti dėl to gal­vos at­ro­do tar­si uto­pi­nė sva­jo­nė. Ta­čiau to­kioms lai­min­go­sioms, ap­do­va­no­toms liek­nu­mu, ne­re­tai no­rė­tų­si pa­si­džiaug­ti kiek mo­te­riš­kes­ne fi­gū­ra. Lai­mė, at­ro­dy­ti mo­te­riš­kiau nė­ra su­dė­tin­ga – te­rei­kia op­tiš­kai su­teik­ti fi­gū­rai iš­raiš­kin­ges­nes for­mas. Leng­viau­sias bū­das tai pa­da­ry­ti – pa­brėž­ti lie­me­nį, t.y. rink­tis ryš­kiai įlie­me­nuo­tus švar­ke­lius, su­kne­les, per lie­me­nį juo­sia­mas dir­žu. Mo­te­riš­ku­mo ir bran­du­mo sti­liui su­teiks ro­man­tiš­ko sti­liaus ar de­ko­ruo­ti gė­lė­mis, ki­tais or­na­men­tais dra­bu­žiai.

Trum­pos ko­jos

Vie­nas ge­riau­sių triu­kų no­rint op­tiš­kai ke­liais ar net ke­lio­li­ka cen­ti­met­rų pail­gin­ti ko­jas – il­gos, kiek pla­tė­jan­čios kel­nės ir aukš­ta­kul­niai su plat­for­ma prie jų. Ki­tas bū­das at­ro­dy­ti il­ga­ko­jei it ga­ze­lei – pa­si­sko­lin­ti šiek tiek pa­pil­do­mų cen­ti­met­rų iš lie­mens ir pa­si­rink­ti džin­sus ar me­džia­gi­nes kel­nes itin aukš­tu lie­me­niu.

Obuo­lio ti­po fi­gū­ra

Jei di­džiau­siu sa­vo kū­no trū­ku­mu lai­ko­te ap­va­lų ar kiek at­si­ki­šu­sį pil­vu­ką, ne­nu­si­min­ki­te – jį leng­vai už­mas­kuo­si­te rink­da­ma­si nuo krū­ti­nės lais­vė­jan­čius dra­bu­žius. Mo­te­rys, ku­rioms pa­pil­do­mi ki­log­ra­mai pir­miau­sia lim­pa juos­mens sri­ty­je, pa­pras­tai ga­li pa­si­gir­ti liek­no­mis ko­jo­mis, to­dėl sten­ki­tes dė­me­sį at­kreip­ti į jų liau­nu­mą. Pa­vyz­džiui, pui­kiai at­ro­dy­si­te su vi­du­ti­nio il­gio nuo krū­ti­nės pla­tė­jan­čia su­kne­le ar siau­rus džin­sus su­de­ri­nu­si su kiek il­ges­niais ir ties lie­me­niu lais­vais marš­ki­niais.

Ma­ža krū­ti­nė

Krū­ti­nė – kū­no da­lis, dėl ku­rios for­mos ar dy­džio tur­būt daž­niau­siai komp­lek­suo­ja mo­te­rys. Jei ne­si­jau­čia­te pa­trauk­li dėl, jū­sų ma­ny­mu, per ma­žos krū­ti­nės, bent dy­džiu ją už­siau­gin­ti op­tiš­kai – juo­kų dar­bas! Ži­no­ma, pra­dė­ti rei­kė­tų nuo tin­ka­mos lie­me­nė­lės, šiek tiek pa­di­di­nan­čios ir pa­ke­lian­čios krū­tis. Apim­ties su­teiks pa­lai­di­nės ar megz­tu­kai, krū­ti­nės sri­ty­je de­ko­ruo­ti nė­ri­niais, šį se­zo­ną itin ma­din­gais rau­ki­nu­kais ar ki­to­mis de­ta­lė­mis. Jos iš­ki­lu­mus pa­brėš ir ap­temp­tas megz­tu­kas aukš­tu kak­lu. Be to, tik­rai pa­gel­bės pa­pil­do­mas sluoks­nis dra­bu­žių ties krū­ti­ne, pa­vyz­džiui, da­bar itin ma­din­ga lie­me­nė.


Šiame straipsnyje: aprangamadaką rengtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

O DIDELIUS

O DIDELIUS  portretas
kur paslėpti?

Nu jau

Nu jau portretas
Nikoleta Kacaite,juokinga esi.Rašai apie figūros trūkumus,tai ir nuotraukas atitinkamas įdėk,o ne idealios figūros manekenę aprengtą...Tokią renk kaip nori,visaip bus gražu.Va ,obuolio figūros moterį aprenk taip ,kad būtų liekna ir graži....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių