Quantcast

Gražiausi plaukai Lietuvoje – dviejų vaikų mamos iš Rokiškio

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą jau antrą kartą Vilniuje vyko gražiausių plaukų konkurso „Miss Palette“ apdovanojimai. Socialinio tinklo „Facebook“ publikos sprendimu šis titulas atiteko dviejų vaikų mamai, 34-erių raudonplaukei Jurgitai Erslovienei iš Rokiškio.

Visą vasarą „Facebook“ vartotojai „Schwarzkopf Lietuva“ paskyroje galėjo balsuoti už gražiausių plaukų savininkę. Iš 73 pretendenčių bendru publikos ir komisijos sprendimu išrinktos devynios dalyvės, kurios pateko į pusfinalį ir toliau tęsė kovą dėl „Miss Palette“ titulo.

Į pusfinalį patekusioms merginoms buvo surengta išskirtinė profesionali fotosesija, o jų įvaizdžiu rūpinosi patyrusių vizažistų, stilistų bei kirpėjų komanda. Daugiausiai simpatijų dėl fotosesijos metu įamžintų kadrų surinkusi nugalėtoja J. Erslovienė tapo kompanijos „Schwarzkopf Lietuva“ reklaminiu veidu.

J. Erslovienė atskleidė, jog profesionalioje fotosesijoje dalyvauti teko pirmą kartą gyvenime. Optimizmu ir energija trykštančią dviejų vaikų mamą į konkursą atvedė smalsumas ir noras kasdienei rutinai įkvėpti šiek tiek naujų vėjų.

Paklausta, ar tikėjosi nugalėti, J. Erslovienė atviravo: „Nesu standartinė ilgakasė, kaip įprasta gražiausių plaukų konkursuose, todėl ir laimėjimas išties netikėtas. Mano plaukų spalva kinta sulig mano nuotaika – esu išbandžiusi daugybę plaukų dažų atspalvių. Šukuosena man yra žymiai daugiau nei tik išorinis grožis, šiandien ji ryški, drąsi – būtent taip ir jaučiuosi“.

Per apdovanojimų ceremoniją merginų pasirodymus vertino ir patarimus dalijo iš mados pasaulio atstovų suburta konkurso komisija: modelis ir tinklaraštininkė, „Miss Visata 2013“ dalyvė Simona Burbaitė, plaukų stilistas Martynas Garnys ir profesionalus fotografas Vilmantas Žilinskas.

Pasak S. Burbaitės, vertinant moters grožį svarbu ne tik, kaip ji atrodo, kokios spalvos ar ilgio jos plaukai, bet ir jos vidinės savybės.

Kartu su „Miss Palette“ renginyje apdovanotos ir dar dvi merginos. Daugiausiai komisijos simpatijų ir „Miss Komisijos“ titulą pelnė Ramutė Kavaliauskaitė iš Panevėžio, o „Miss Publika“ tapo apdovanojimų ceremonijos dalyvių širdis pavergusi Daimona Kriščiūnaitė iš Jurbarko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DOROTEJA

DOROTEJA portretas
Grazius plaukus turi HERCOGIENE KATE MIDELTON - ilgi, veslus, o cia atrodo kaip nusiurusi vista islipusi is kudros. Manau, kad netinka tema- Graziausi plaukai, bet KONKURSAS TURETU VADINTIS - IDOMIAUSIA SUKOSENA.

Na jau

Na jau portretas
žinot...Sakytų-gražiausia šukuosena,tai būtų tikriau,nes dėl skonio,kaip sakoma,nesiginčysi.Bet kad plaukai gražiausi...kur jie? Matau tik labai nušiurusius.

Dronė

Dronė portretas
nematau gražių plaukų, mano marčios plaukai šimtą kartų gražesni
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių