Quantcast

D. Vapsvė pristato vardinius „Lietuvos balso“ drabužius

  • Teksto dydis:

Muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ šalį žada užkariauti ne tik pačiais galingiausiais balsais, bet ir mada. Šią savaitę projektas kartu su žinoma dizainere Diana Vapsve išleidžia bendrą drabužių liniją, skirtą didžiausiems balso ir mados mylėtojams.

„Džiaugiuosi, kad talentingos dizainerės Dianos Vapsvės, kuri yra ir „Lietuvos balso“ gerbėja bei ištikima žiūrovė, komanda entuziastingai ėmėsi kurti šiuos vardinius rūbus. Norėjome kaip nors pažymėti jubiliejinį penktąjį sezoną. Manau, kad „Lietuvos balso“ džemperis tinkamas sprendimas. Viliuosi, mūsų gerbėjai įvertins šiuos džemperius ir noriai jais puošis. Tai bus tarsi VIP bilietas, suteikiantis įvairių privilegijų „Lietuvos balso“ renginiuose. Būtent tie, kurie vilkės „Lietuvos balso“ džemperius, galės tikėtis išskirtinio dėmesio – be eilės nusifotografuoti su projekto žvaigždėmis ir kitų malonių staigmenų“, – sako projekto prodiuseris Gediminas Jaunius, kol kas palikdamas paslaptyje, kokių dar staigmenų šią aprangą įsigiję „Lietuvos balso“ žiūrovai galėtų tikėtis.

Drabužių autorė pasakoja, kad šiam projektui stengėsi sukurti universalius drabužius, kurie tiktų tiek vyrams, tiek moterims ir kartu pabrėžtų pagrindines projekto savybes.

„Šiam projektui yra sukurti du gaminiai – marškinėliai ir džemperis. Kurdama šiuos drabužius, išsikėliau sau užduotį, kad drabužiai turi labai aiškiai atspindėti „Lietuvos balso“ sceną, energiją, muzikalumą, stilių, charakterį ir, žinoma, spalvas. Raudonas džemperio kantavimas, kapišono vidus ir, žinoma, „Lietuvos balso“ ženklas – sidabrinė ranka su mikrofonu, manau, puikiai susigrojo ir tapo stipri komanda“, – sako D. Vapsvė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Izimybe Lietuvos

Izimybe Lietuvos portretas
Gluse, kause. debile.. Sarasasa galima testi..

Kamanė

Kamanė portretas
O Širšė dar nepristato?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių