Quantcast

Brandus grožis per šventes: ką daryti ir ko vengti?

Kai kalba pasisuka apie mados patarimus, neretai gali atrodyti, kad šie skirti tik jaunutėms panelėms. O juk kiek brandesnėms moterims taip pat tikrai yra gausybė variantų pasipuošti!

Net jei jau senokai atšventėte keturiasdešimtmetį, o kūno formomis su modeliais ant podiumo nebekonkuruojate, tikrai nereiškia, kad per šventes privalote vėl rinktis nuobodų vienspalvį kostiumėlį. Parengėme šiek tiek patarimų, į ką atkreipti dėmesį, kad per šventes sublizgėtumėte nuostabiu  brandžiu grožiu.

Net jei vis dar galite pasidžiaugti tobulomis kojomis, nevertėtų rinktis itin trumpos mini suknelės ar sijono. Lygiai tas pats galioja ir iškirptei, ypač jei krūtinė – itin putli. Tiek pernelyg apnuogintos kojos, tiek ir iškirptė kone iki bambos atrodys ne jaunatviškai, o atvirkščiai, sukurs įvaizdį, kad nors seniai esate nebe -niolikos, beatodairiškai vaikotės jaunystės.

Dėl tos pačios priežasties reikėtų atsargiai elgtis ir su itin ryškiomis, sintetinėmis spalvomis. Vyresnėms moterims tokios spalvos kaip ryškiai salotinė, rožinė ar žydra prideda bent keletą metų. Tai anaiptol nereiškia, kad vertėtų rinktis tik juodą ar pilką – puošiantis šventei puikiai atrodys tiek sodriai žalsvi ar raudonojo vyno spalvos tonai, tiek ir violetiniai, rusvi atspalviai.

Nors šį sezoną, ypač šventiniu laikotarpiu, itin madingi blizgučiai, verčiau su jais nepersistengti. Tai nereiškia, kad sublizgėti negalima iš viso, tačiau vietoj suknios iš žvynelių verčiau rinkitės drabužį, puoštą viena žėrinčia detale, pavyzdžiui, dekoruota apykakle, ar pagyvinkite eilutę blizgančia rankine, bateliais.

Brandus amžius žavus tuo, kad dabar jau puikiai žinote savo pranašumus, turite suformuotą stilių ir žinote, kas jums tinka. To nevertėtų pamiršti ir per šventes bei bandyti persikūnyti į visiškai kitokį, jums nebūdingą įvaizdį. Pavyzdžiui, jei paprastai rengiatės elegantiškai ir patogiai, nesikankinkite įsispraudusi į vos kvėpuoti leidžiančią suknelę ar svyrinėdama apsiavusi aukštakulnius su keliolikos centimetrų pakulniais.

Puikus būdas optiškai atsikratyti kelių kilogramų ir padailinti formas – formuojantys apatiniai drabužiai. Tokie garsenybių jau seniai pamėgti drabužėliai – tikras išsigelbėjimas, kai nesinori šventiško vakaro leisti jaudinantis dėl aptemptos suknelės išryškinto pilvuko. Įvairios formuojančios figūrą kelnaitės, korsetai ir liemenėlės akimirksniu padailins formas ir pabrėš viską, ką reikia. Šiuos drabužius derinkite prie dėvimos eilutės spalvos – universaliausi juodi ar kūno spalvos.

Itin puikiai, priklausomai nuo šventės iškilmingumo, tiks tiek puošni suknutė iki kelių, tiek žemę siekianti suknelė ar ilgo sijono ir prabangios palaidinės derinys. Kitas puikus ir netikėtas sprendimas šventėms – puošnus ir išskirtinis kombinezonas. Kadangi dabar jau tikrai galite leisti sau šį stiliaus sprendimą ir neatrodyti lyg pasiskolinusi mamos brangenybes, drąsiai puoškitės mėgstama juvelyrika ar prie aprangos derančiais kailio aksesuarais, pavyzdžiui ant pečių užmetamu kailiniu apsiaustu, kuris ne tik sušildys ar paslėps problemines rankų dalis, bet ir suteiks įvaizdžiui brandžios prabangos įspūdį.


Šiame straipsnyje: aprangašventėsdrabužiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

To Anonimei

To Anonimei portretas
Jūsų žiniai moters tikrą amžių galima sužinoti tik pagal rankas ir kaklą. Ir iš kaklo puikiai matyti, kad nuotraukoje esant moteris nėra jauna. Kaklas raukšlėtas.

Vyresnei komentatorei

Vyresnei komentatorei portretas
Kalbėkite ką norite, guoskite save kiek tinkamos, o graži figūra moteris padaro žavias. Gi drimbos patinka tik retam kuriam. Gražiam rūbui nusipirkti reikia pinigų, o deramai figūrai išlaikyti reikia valios. Jei neturite jos, tai ką čia ...

Brandus grožis

Brandus grožis portretas
Brandus grožis nereikalauja patarimų kaip jį išlaikyti. Konsultacijų reikia tik bukam grožiui. Tuo jie ir skiriasi vienas nuo kito. Tad tokie straipsniai reikalingi nebent autorei, neva, išgarsėti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių