Quantcast

Apranga gamtoje: patogu ir stilinga

Vasarą, kai džiugina šilti orai, norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje. Smagu savaitgalio pietus su šeima perkelti į mėgstamą parką, o gimtadienį su draugais paminėti sodyboje prie ežero. Neretai iškyla klausimas, ką tokiais atvejais rengtis, kad ne tik puikiai atrodytumėte, bet ir patogiai jaustumėtės. Štai keli patarimai, kad jūsų apranga būtų pasirinkta laiku ir vietoje.

Nors gamtoje tikrai nereikėtų kankintis įsispraudus į iškilmingas suknias ar svyrinėti tarp rąstinio grindinio stringant aukštakulniams, tikrai neverta praleisti progos stilingai pasipuošti. Švenčių sodyboje, kad ir minimų tik mažame artimų draugų būrelyje, uniforma tikrai neprivalo tapti sportinis kostiumas. Rinkitės neilgą romantiško stiliaus suknelę ar laisvai krintantį sijonėlį ir mėgstamą palaidinę. Gėlių raštais dekoruota suknelė atrodys žaviai, spinduliuos vasarišką nuotaiką, o suderinta su tinkančiomis basutėmis ir akiniais nuo saulės sukurs jaunatvišką bei moterišką įvaizdį. Sijonėlio bei palaidinės derinys atrodys puošniai, o šviesios spalvos net ir paprasto modelio drabužiams suteiks prabangos įspūdį.

Iškylai į parką rinkitės ilgą lengvą suknelę ar laisvesnio kirpimo kelnes ir palaidinę – su trumpute suknele nesijausite jaukiai, jei teks jogo poza sėdėti ant žemės. Pirmenybę teikite ryškioms spalvoms. Pavyzdžiui, apsirengusi ryškiai geltonu drabužiu atrodysite išties išskirtinai ir vasariškai. Stenkitės vengti tamsių spalvų, kadangi šios ne tik atrodo niūrokai ir žiemiškai, bet ir masina vabzdžius. Prie suknelės ar kelnių ir palaidinės derinio puikiai tiks laivelių modelio ar mėgstami sportiniai bateliai. Taip pat nepamirškite pasiimti ir šiltesnio megztinio, kad netektų šalti nusileidus saulutei.

Šventėms gamtoje taip pat itin svarbūs aksesuarai, kurie vasarą yra ne tik stiliaus detalė, bet ir funkcionali būtinybė. Savo aprangą pagyvinkite ir akis apsaugokite akiniais nuo saulės, o plaukus bei veidą pridenkite skrybėle.


Šiame straipsnyje: madadrabužiaiapranga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių