Quantcast

Alkoholio pilstymo draudimai jaukia planavimą ir investicijas

Draudimai nuo metų pradžios alų ir sidrą pilstyti į ne didesnę nei 1 litro tarą didžiųjų aludarių pardavimų kol kas reikšmingai nepaveikė, tačiau šie pabrėžia, jog blaškymasis ir įstatymų kaitaliojimas labiausiai kerta veiklos planavimui ir investicijoms

Nors didieji gamintojai sulaukia priekaištų dėl lobizmo ir esą taros ribojimas jiems naudingas, patys aiškina, jog įstatymų keitimas žalingas kalbant apie veiklos planavimą bei investicijas. Jie neneigia, kad įsigaliojus pakeitimams alaus vartojimo revoliucija neįvyko – bent jau kol kas - rašo „Verslo žinios“.

Aludarė „Švyturys-Utenos alus“ 2011 m. investavo į naują 1,2 litrų talpos plastikinių butelių pilstymo liniją, kai draudimais dar nekvepėjo. 2011 m. šios bendrovės pajamos siekė 443 mln. Lt


NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimonda

Raimonda portretas
Juokinga.Kai alkoholyje baigia paskesti ne tik vyrai ,bet ir moterys ir vaikai-jie dar derina klausimą o kokią tarą būtų geriau pilstyti.Galvokite,kaip apskritai sumažinti alkoholio pardavinėjimą.Ypač naktimis,kai jis liejasi laisvai.O visokių barų-parduotuvių savininkai-juokasi iš valdžios "sumanymų"-neleisti išsinešti naktį alkoholio.

aaa

aaa portretas
vienintelis pasikeitimas priemus si istatyma yra tai kad dabar perkant pilstoma alu reikia pirkti daugiau PET taros, kuria paskiau tiesiog ismeti... Trina rankas dabar taros gamintojai ir % gaunantys :)

Čiubaka

Čiubaka portretas
pritariu antram, paprasčiausiai daugiau bambalių perka žmonės
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių