Quantcast

Kolumbijoje žemės nuošliauža galėjo užversti iki 200 žmonių

Kolumbijoje netoli antrojo didžiausio miesto Medeljino sekmadienį nuslinkusi žemės nuošliauža užvertė daugiau nei dešimt namų, kuriuose galėjo būti iki 200 žmonių, pranešė Raudonojo Kryžiaus darbuotojai.

"Pagal pirminius apskaičiavimus, pasigesta apie 150-200 žmonių. Iki šiol išgelbėjome tris gyvus žmones, - sakė Raudonojo Kryžiaus operacijų direktoriaus pavaduotojas Cesaris Uruena. - Dėmesį sutelkėme į nuolaužų šalinimą - galbūt pavyks rasti likusių gyvų".

Nuošliauža nuslinko po 19 val. Grinvičo (21 val. Lietuvos) laiku Gabrielos rajone prie Beljo miesto, esančio į šiaurę nuo Medeljino. Pastarasis miestas yra už 400 kilometrų į šiaurės vakarus nuo Bogotos.

"Žemės nuošliauža palaidojo dešimt namų, iš kurių kiekvienas buvo trijų aukštų. Sekmadieniais šeimos paprastai susirenka pietauti kartu, todėl manome, kad kiekviename name galėjo būti po 15-20 žmonių", - aiškino C.Uruena.

Apie 300 kaimynystėje gyvenančių žmonių atskubėjo ieškoti dingusių draugų, o daugelis jų padėjo atkasinėti užverstus namus.


Šiame straipsnyje: Kolumbijanuošliauža

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių