Quantcast

Britanijoje vis daugiau moterų savo noru užsiima prostitucija

Didžiojoje Britanijoje daugėja moterų, kurios neverčiamos, savo noru užsiima prostitucija, kad užsidirbtų pragyvenimui, skelbia Britanijos naujienų kanalas „Sky News“.

Kanalo reporterė susitiko su moterimi vardu Daisy, kuri užsiima prostitucija, tačiau tuo pat metu yra labai dorovinga. Pieš prarasdama nekaltybę ji draugavo su vaikinu dvejus metus.

Ir dabar ji yra labai atsargi santykiuose su vyrais ir nepuola iš karto atsiduoti. Moters pagrindinis prioritetas yra užtikrinti geras gyvenimo sąlygas savo moksleivei dukrai. Daisy sėkmingai atskyrė savo, kaip mamos ir merginos, pagal iškvietimą gyvenimus, pasakojo reporterė.

„Mano tėvai yra garbingi žmonės. Aš nesigėdyju, tiesiog jie nesuprastų, jog taip aš aprūpinu save ir savo dukrą“, - sakė Daisy.

Moteris įgijo neprastą išsilavinimą ir siekė karjeros. Tačiau prieš penkerius metus firma, kurioje ji dirbo, bankrutavo prieš pat Kalėdas, ir nuo tada Daisy sunkiai sudurdavo galą su galu. Būdama per daug išdidi, kad prašytų kieno nors pagalbos, ji atsiliepė į skelbimą „Reikalingos palydovės“.

Susitikti su pirmuoju klientu ji ėjo drebančiomis kojomis. „Buvau tiesiog nervų kamuolys. Visą laiką, kol ten buvau, raudojau, - sakė moteris. - Tačiau po kelių dienų baimės nebeliko. Dabar per savaitę uždirtų 1000-3000 svarų sterlingų“.

Moteris ketina dar dvejus metus dirbti prostitute ir sukaupti santaupų, o vėliau imsis normalaus darbo.

20 metų viešnamiams vadovaujanti Madam Becky pasakojo, kad daugeliu atvejų daugiausia uždirbančios prostitutės nebūtinai yra gražios merginos. Labai dažnai tai vyresnės, labiau išsilavinusios moterys, kurios anksčiau dirbo slaugėmis ar įgijo kitokią „rūpinimosi“ profesiją. Jos tiesiog yra jautresnės su klientais.

„Kelias iki prostitucijos yra trumpas. Merginos nori 400 svarų kainuojančios rankinės ir prie jos derančių batelių už 300 svarų. Jos paskaičiuoja, kad gali du mėnesius dirbti įprastą darbą ir juos nusipirkti arba renkasi palydovės darbą ir nusiperka tai, ko nori, jau po kelių dienų“, - sakė Madam Becky.


Šiame straipsnyje: Britanijos prostitutės

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių