Quantcast

VAIRALDA, Raimondo Vasiliausko IĮ

Adresas: Kovo 11-osios g. 18, LT-51380 KAUNAS
Tel. nr.: +370 699 44332
El. paštas.: JavaScript turi būti įjungtas norint matyti el. paštą.
Tinklalapis: http://www.vairalda.lt
Įmonės kodas: 300122893
Veiklos sritys:
Atsiliepimai
Jūsų vardas: *
E. pašto adresas: *
Komentaras: *
Apsauga nuo kenkėjų: *
Naujausi komentarai 3

Donis

Superine vairavimo mokykla, islaikiau valstybinius egzaminus Regitroje is pirmo karto ir ne as vienas. Mokinomes trys draugai, tai visi esam labai patenkinti, kad pasirinkom butent sita vairavimo mokykla. Tai visos musu trijules vardu REKOMENDUOJU Vairalda ir tobula instruktoriu Raimonda Vasiliauska!

Tadas

Vairavimo mokykla superine! Administratore maloni,paslaugi. Teoretikas labai aiskiai,isimintinai isdeste visa KET su komentarais ir paaiskinimais,saunus,bendraujantis ir niekur neskubantis.Vairavimo instruktorius,ACIU jam didziausias,viska nuodugniai isaiskindavo,parodydavo,kantrybe,tai zmogaus begaline,o ir visada su nuotaika ir humoro jausmu. Zodziu ismokino mane vairuoti su malonumu - Vasiliauskas Raimondas - super! Regitroj vairavimas ir teorija islaikyti is pirmo karto. REKOMENDUOJU!

Ligita V.

Nuostabi vairavimo mokykla !!! Esu labai dekinga visam koletyvui uz begalini palaikyma, uz sypsenas, uz kompetentinga mokyma ir didziule kantrybe !!! Aciu administratorei Edvitai bei puikiam teoretikui, kad teorijos egzaminas man buvo vieni juokai !!! Dideliausias DEKUI instruktoriui Raimondui uz jo kantrybe, sugebejima perteikti zinias ir visuomet nuraminti bei padrasinti, o tuo paciu ir nuteikti pozityviai tokia kaip as.VI Regitra vairavima islaikiau is pirmo karto :) Sekmes Jums visiems !!!