Quantcast

MABELA, kavinė, UAB MABENA

Adresas: Taikos pr. 101, LT-94198 KLAIPĖDA
Tel. nr.: +370 659 00300
El. paštas.: JavaScript turi būti įjungtas norint matyti el. paštą.
Tinklalapis: http://www.mabela.lt
Įmonės kodas: 302330932
PVM kodas: LT100005416012
Veiklos sritys:
Atsiliepimai
Jūsų vardas: *
E. pašto adresas: *
Komentaras: *
Apsauga nuo kenkėjų: *
Naujausi komentarai 3

PASIPIKTINE

Ten ant vakaro belekada nuejes visada liksi aptarnavimu nustebintas, nu neimanoma tos kur dirba vakarinei pamainoi juodaplaukes ant tiek ziurkes kad taip ir prasosi kad kas butu i galva jom paleista, tiesiog provokuoja zmones, ne viena karta esam pastebeje. SAVININKAI I KA JUS ZIURIT IR KOKIUS ZMONES ILGIAUSIAI TEN LAIKOT???!!!!!!

inh

Jo, mmerginos tai saubas!!!!!! Atejom vakare uzsakem isejna dvi grazuoles darbuotojass ruko uz stoliuko. Ten kur zmones valgo dsr ir kojas uzkelia. Fuu slikstu, ir isejo poto maista daryti , fuuu saubas.. visiskai nemandagios

Inga

Maistas tikrai nuostabus, priekaistu neturiu bet darbuotojai!!! Atvykom vakare... 1. Dvi darbuotojos lauke prie pat iejimo ruke cigaretes - nehigieniska lbai! 2. Veidai suraukti, jei paklausi graziai atsakys grubiai lyg noredamos pasakyti ko cia uzdavineji klausymus! Bet ju darbas juk bendrauti su klientais. Fu slykstu! Nesuprantu kaip tokios susiraukusio, nemandagios, pilnos neapykantos gali dirbti aptarnavimo srityje! Tai buvo pirmas ir paskutinis apsilankymas. Ir perduosiu visiems draugams!!