Peršokti prie turinio

ar Hitleris turi žydiškas šaknis?

Temoje atsakymų: 12

#1 edziukas

edziukas
  • Nariai
  • 40 Pranešimai:

13 lapkričio 2008 - 07:41

tai štai, šiandien įsivėliau į diskusiją apie tai, ar Hitleris buvo žydų kilmės. gavau pylos nuo visų, kad skaitau klaidingus šaltinius, bet nė velnio. patys vokiečiai apie tai rašo. žinoma, galima teigti, kad gi jiems taip lengviau nusiplauti kaltę už žydų genocidą, bet kažkodėl aš dėl to abejoju. ką manot?

#2 TOMAZZ

TOMAZZ
  • Moderators
  • 1.538 Pranešimai:

13 lapkričio 2008 - 08:38

Mano nuomonei sia tema galima prytaikyti baudziamaji stripsni.
Ps. Aplamai kai pradejo tikrinti ivairius forumus ir etc. as pradejau maziau savo mintis reiksti.
"You stand on the beach and taste the salty smell of the wind that comes from the ocean, and inside you feel the warmth of never ending freedom, and on your lips the bitter, tear - soaked kiss of your lover. [...] In heaven that's all they talk about -the ocean - and how wonderful it is. They talk about the sunsets they have seen. They talk about how the sun turned blood-red before it set. And they talk about how they felt when the sun was loosing its power, and the cold that was coming from the ocean, while the rest of the fire was still glowing."

#3 nepolitikas

nepolitikas
  • Nariai
  • 1.128 Pranešimai:

14 lapkričio 2008 - 09:23

CITATA(TOMAZZ @ 2008-11-13 20:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ps. Aplamai kai pradejo tikrinti ivairius forumus ir etc. as pradejau maziau savo mintis reiksti.

pasakyk kas tikrina, gal ir aš nereašysiu savo nuomonės smile.gif

#4 PA.KS

PA.KS
  • Nariai
  • 1.271 Pranešimai:

14 lapkričio 2008 - 10:37

CITATA(edziukas @ 2008-11-13 19:41) <{POST_SNAPBACK}>
tai štai, šiandien įsivėliau į diskusiją apie tai, ar Hitleris buvo žydų kilmės. gavau pylos nuo visų, kad skaitau klaidingus šaltinius, bet nė velnio. patys vokiečiai apie tai rašo. žinoma, galima teigti, kad gi jiems taip lengviau nusiplauti kaltę už žydų genocidą, bet kažkodėl aš dėl to abejoju. ką manot?

O koks galų gale skirtumas. Kažin ar tai turėjo kokią nors įtaką jo organizuotoms masinėms žudynėms. Grynų tautų nėra. Faktas tas, kad pats Hitleris netilpo į taip sureikšmintą Skandinaviškos išvaizdos arijaus apibrėžimą smile.gif Kai psichopatai ateina į valdžią jie pasitelkia kiekvieną probleminį klausimą, kuris galėtų padėti mobilizuoti tautą. O turint omenyje iki pat XXa. septintojo dešimtmečio vyravusią katalikų bažnyčios diskriminacinę politiką žydų atžvilgiu, kad ir menkas žmonių nepasitikėjimas šia tautine mažuma buvo išnaudotas siekiant nežinia kokių tikslų. Dar iki šiol iki galo nesupratau, kam reikėjo tokio milžiniško mąsto žudynių.

CITATA(TOMAZZ @ 2008-11-13 20:38) <{POST_SNAPBACK}>

Gal ne taip ir blogai wink.gif Ko dabar mažiausiai reikia, tai netolerancijos, diskriminacijos ir neapykantos kurstymo. Hitlerio laikais ekonominės krizės sąlygomis visa kaltė ir buvo suversta ant tų, kurie buvo kitokie. Na, o kokia tragedija visa tai pavirto žinome gerai.
Balsuokit už liberalų sąjūdį 2012 Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose.
Jei kažkuo abejoji - rašyk man.

#5 nmcn

nmcn
  • Nariai
  • 16 Pranešimai:

14 lapkričio 2008 - 08:22

Hitleris buvo finansuojamas tos pačios bankininkų šutvės iš Šveicarijos, kurie ir žydus naudoja savo tikslams. Tad jokio skirtumo, žydas jis buvo ar ne. Jis kaip ir žydai, buvo tik įrankis.

#6 Sauliukas

Sauliukas
  • Moderators
  • 954 Pranešimai:

14 lapkričio 2008 - 09:43

Perskaitykit H.Kardel knyga Hitleris Izraelio  įkūrėjas ir darykit savo išvadas.

#7 edziukas

edziukas
  • Nariai
  • 40 Pranešimai:

15 lapkričio 2008 - 12:23

na, užvesdama šią temą, netolerancijos kurstymo tikrai neskatinu. nebūkim demagogais, jau tokių ir taip apstu. aš tik noriu sužinot, ką žmonės mano. aš jo nebandau nubaltinti ar kitaip. kaip perskaičiau Festo parašytą Hitlerio biografiją, buvau šokiruota. apie jo patalogiškumą visi žino ir pan. bet kiek yra realus tas tvirtinimas, kad jis žudė žydus tik todėl, kad buvo pats pusiau žydas. kad jis savo neapykantą suvedė į "pažeminimą" dėl to, kad jo nepripažino žydų bendruomenės nariu...  mano dėstytojas per paskaitas juokais sakydavo "sklinda gandas, kad Hitkeris buvo čekų kilmės.. tiesa, čekai kol kas tuo nesidižiuoja" smile.gifsmile.gifsmile.gif

#8 PA.KS

PA.KS
  • Nariai
  • 1.271 Pranešimai:

16 lapkričio 2008 - 07:41

CITATA(nmcn @ 2008-11-14 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Hitleris buvo finansuojamas tos pačios bankininkų šutvės iš Šveicarijos, kurie ir žydus naudoja savo tikslams. Tad jokio skirtumo, žydas jis buvo ar ne. Jis kaip ir žydai, buvo tik įrankis.

Kažkaip netikiu tokiomis sąmokslo teorijomis. Na, nebent išgirsiu kąnors labai logiško apie tų mistiškų bankininkų tikslus.

#9 nepolitikas

nepolitikas
  • Nariai
  • 1.128 Pranešimai:

17 lapkričio 2008 - 04:06

kažkaip mažai tikėtina, kad yra kažkokia bankininkų kasta, valdanti pasaulį. anksčiau panašiai buvo kalbama apie egipto žynių kastą.
nors klausimas, kodėl turtinga ir neginkluota valstybė europos viduryje išvengė dviejų pasaulinių karų, lieka atviras

#10 PA.KS

PA.KS
  • Nariai
  • 1.271 Pranešimai:

17 lapkričio 2008 - 04:22

CITATA(nepolitikas @ 2008-11-17 16:06) <{POST_SNAPBACK}>
kažkaip mažai tikėtina, kad yra kažkokia bankininkų kasta, valdanti pasaulį. anksčiau panašiai buvo kalbama apie egipto žynių kastą.
nors klausimas, kodėl turtinga ir neginkluota valstybė europos viduryje išvengė dviejų pasaulinių karų, lieka atviras

Dėl to, kad naciams buvo pasakyta: "Peržengus Šveicarijos sieną kievienas akmuo pradės šaudyti". Rusai Suomijoje patyrė fiasko, nors reljefas gynybai Šveicarijoje dar palankesnis. Vokietijos kariuomenės pagrindinis ginklas buvo lengvai šarvuoti greiti tankai, kurie kalnuose tampa nieko vertais metalo gabalais. Šveicarijoje pilietinė visuomenė buvo susiformavusi dar tada, kai Vokietija buvo šimtų kunigaikštysčių kraštas, kuriuos valdė Habsburgai iš Vienos. Veržtis į kalnuotą valstybę, kurioje kiekvienas vyras yra karys, nėra labai viliojantis ir atsiperkantis sprendimas. Čia ne per Lenkijos lygumas pervažiuot. Galų gale, ką išloštum Šveicariją užėmęs. Staigiai nuvertėjančias bankų atsargas? Nėra tai labai atviras klausimas.

#11 nepolitikas

nepolitikas
  • Nariai
  • 1.128 Pranešimai:

17 lapkričio 2008 - 04:33

turi būti kitas atsakymas, austrai irgi kalnuota valstybė, o vermachto edelveisai, mokėjo kariauti kalnuose.

#12 PA.KS

PA.KS
  • Nariai
  • 1.271 Pranešimai:

17 lapkričio 2008 - 04:49

CITATA(nepolitikas @ 2008-11-17 16:33) <{POST_SNAPBACK}>
turi būti kitas atsakymas, austrai irgi kalnuota valstybė, o vermachto edelveisai, mokėjo kariauti kalnuose.

Austrai labai nesipriešino. Nemaža dalis palaikė nacius. Juk Austrijoj net nevyko pasipriešinimas. Bet to Šveicarijoje kiekvienas pilietis turi ginklą. Vermachto edelveisų buvo mažiau nei Šveicarų. Šiaip logiška. Tada Šveicarija dar nebuvo pasaulinis finansų centras. Plius ji buvo neutrali ir buvo sunkiai tikėtina, kad prisijungs prie Vokietijai nepalankios pusės.

#13 nepolitikas

nepolitikas
  • Nariai
  • 1.128 Pranešimai:

20 lapkričio 2008 - 04:28

CITATA(liberalas Paulius @ 2008-11-17 16:49) <{POST_SNAPBACK}>
Austrai labai nesipriešino. Nemaža dalis palaikė nacius. Juk Austrijoj net nevyko pasipriešinimas. Bet to Šveicarijoje kiekvienas pilietis turi ginklą. Vermachto edelveisų buvo mažiau nei Šveicarų. Šiaip logiška. Tada Šveicarija dar nebuvo pasaulinis finansų centras. Plius ji buvo neutrali ir buvo sunkiai tikėtina, kad prisijungs prie Vokietijai nepalankios pusės.

beveik visi vermachto edelveisai buvo austrijos kalniečiai, manau norėdamas užimti šveicariją hitleris būtų radęs sąjungininkų vokiškai kalbančiuose kantonuose. bet ko gero interesai buvo kiti.

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0