Tai ko gi trūksta, kad šventės ir renginiai būtų gyvesni, nustebintų ne pirmą kartą juose besilankančius? Tik pinigų?
Miesto šventės ir renginiai
Sukūrė dexteris, Spa 19 2008 03:38
Temoje atsakymų: 3
20 spalio 2008 - 03:00
nemanau, kad tos pompastikos pas mumi trūksta...asmeniškai aš renkuosi tokias šventes, kuriose dalyvauja mano mėgstami atlikėjai, būna kažkokių įdomių atrakcijų. nes pasižiūrėt, kaip kokios "barbytės" staiposi ant scenos pagal fonogramą, tai dėkoju, nereikia. šito šlamšto ir televizijoje apstu. pvz., vasario 16, kovo 11 šventės man asocijuojasi su patriotinėmis ir sąjūdžio laikų dainomis, ir ten daugiau nieko nereikia. griebi rankon trispalvę ir leki leki, nes nėr nieko smagiau kaip traukt patriotines dainas kartu su minia. tik gaila, kad visada būna tos pačios. kai aš bent dar tiek pat galėčiau pasiūlyti. dažnai pasigendu tokios dainos kaip "Už rankų ssusiėmę" grupė tuomet vadinosi berods Šiaurės kryptis... dar yra graži daina apie liepą ir ąžuolą, tik nežinau tikslaus pavadinimo, pamenu per sausio 13 visą naktį ją grojo Lietuvos radijas. dar buvau pyplė, bet tikrai prisimenu. o ką jau bekalbėti apie Vilčinsko "hitus"
taigi. o dėl kitų švenčių tai nežinau. pamenu 2004 metų Sostinės dienas. manau, kad tai buvo kažkas nepakartojama. nes nebuvo jokios pompastikos. Rotušės aikštėj rodė trumpametražius fimus, labai linksma buvo, o po to Katedros aikštėj kasdien buvo koncertukai. vieną dieną roko, kitą dieną džiazo. buvo labai gerai. ir ten tikrai jokios pompastikos nebuvo.. taigi nemanau, kad čia pompastikos reikia tokiems dalykams. manau, čia reik tiesiog širdies.
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0