Peršokti prie turinio

Fuksų krikštynos

Temoje atsakymų: 17

#1 Dziuweselis

Dziuweselis
  • Moderators
  • 98 Pranešimai:

02 spalio 2008 - 02:07

Pirmakursiams kiekvienais metais tenka garbė būti apkrikštytiems  rolleyes.gif  , taigi tapti pilnateisiais akademinės visuomenės nariais.
Kas svarbu šioje šventėje, o kas ne? Gal esate pritaikę ar matę kokių naujų idėjų?  unsure.gif O gal pamenate kokių didelių akibrokštų?

#2 saverija

saverija
  • Nariai
  • 1.614 Pranešimai:

02 spalio 2008 - 05:18

CITATA(Dziuweselis @ 2008-10-02 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
Pirmakursiams kiekvienais metais tenka garbė būti apkrikštytiems  rolleyes.gif  , taigi tapti pilnateisiais akademinės visuomenės nariais.
Kas svarbu šioje šventėje, o kas ne? Gal esate pritaikę ar matę kokių naujų idėjų?  unsure.gif O gal pamenate kokių didelių akibrokštų?

kažkodėl man niekada nepatikdavo, kai fuksus paklupdydavo šventinimui  ohmy.gif  man visada tai būdavo nei juokinga, nei linksma...kažkoks žmogaus pažeminimas, manau...
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje

#3 PA.KS

PA.KS
  • Nariai
  • 1.271 Pranešimai:

02 spalio 2008 - 05:49

Visiškai pritariu.

Neretos krikštynos būna siaubingas pažeminimas krikštijamiems.

Man šiek tiek pasisekė, nes antrakursiai politikieriai buvo labai įdomią programą paruošę, kurioje nedominavo kiaušiniai, miltai ir kitokia šlamštiena. Buvo linksma, kai iš krūmų užsiegdamas kelnes išlindo "Clinton" smile.gif O "Lewynski" atitinkamai iš paskos.

Iš tikrųjų - buvo linksma.
Balsuokit už liberalų sąjūdį 2012 Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose.
Jei kažkuo abejoji - rašyk man.

#4 saverija

saverija
  • Nariai
  • 1.614 Pranešimai:

02 spalio 2008 - 05:51

CITATA(liberalas Paulius @ 2008-10-02 18:49) <{POST_SNAPBACK}>
Visiškai pritariu.

Neretos krikštynos būna siaubingas pažeminimas krikštijamiems.

Man šiek tiek pasisekė, nes antrakursiai politikieriai buvo labai įdomią programą paruošę, kurioje nedominavo kiaušiniai, miltai ir kitokia šlamštiena. Buvo linksma, kai iš krūmų užsiegdamas kelnes išlindo "Clinton" smile.gif O "Lewynski" atitinkamai iš paskos.

Iš tikrųjų - buvo linksma.

hmmmm...
o galiu paklausti - ką jie veikė po to?  wink.gif
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje

#5 Peru

Peru
  • Nariai
  • 542 Pranešimai:

02 spalio 2008 - 06:09

būtina išmaudyti fontane ir apipilti miltais biggrin.gif jei jau fonntanai išjungti, gali pravažiuodama palaistyti gaisrininkų mašina biggrin.gif
Танцуют все!

#6 pixelis

pixelis
  • Nariai
  • 54 Pranešimai:

03 spalio 2008 - 04:50

Būta mano gyvenime įvairių krikštynų.
Buvau drabstomas miltais, gėriau raugą, bučiavau kiaulę, ropojau ir t.t.
Deja jokio profesinio "jauko", galinčio kiek atitolinti nuo šios tikrovės...

Bet pavyzdį ganėtinai gerą turiu.
Buvau Lenkijoj. Praktikoj. Taip pat krikštijo. Bet - ne taip pat. Buvo ne tiek purvo, negardaus brogo, bet daug labiau įsimintinesnių kadrų, daugiausia paremtų estafetėmis ir bendradarbiavimu. Ieties metimas, partnerio vežimas karutyje, vedimas einančio ant rankų, susiorientavimas situacijoje po vilkelio, monetų paieška tešliname kibire.

Va, čia tai krikštynos. Ir kokia gi profesija, koks mokslas?
Archeologija.

Dabar juos ir Lietuvoj po truputį ima krikštyt panašiais metodais. Duodami į ranką paimti kelnę ar naudodami kokius kitus atributus.

#7 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

05 spalio 2008 - 05:32

CITATA(pixelis @ 2008-10-03 17:50) <{POST_SNAPBACK}>
Būta mano gyvenime įvairių krikštynų.
Buvau drabstomas miltais, gėriau raugą, bučiavau kiaulę, ropojau ir t.t.
Deja jokio profesinio "jauko", galinčio kiek atitolinti nuo šios tikrovės...

Bet pavyzdį ganėtinai gerą turiu.
Buvau Lenkijoj. Praktikoj. Taip pat krikštijo. Bet - ne taip pat. Buvo ne tiek purvo, negardaus brogo, bet daug labiau įsimintinesnių kadrų, daugiausia paremtų estafetėmis ir bendradarbiavimu. Ieties metimas, partnerio vežimas karutyje, vedimas einančio ant rankų, susiorientavimas situacijoje po vilkelio, monetų paieška tešliname kibire.

Va, čia tai krikštynos. Ir kokia gi profesija, koks mokslas?
Archeologija.

Dabar juos ir Lietuvoj po truputį ima krikštyt panašiais metodais. Duodami į ranką paimti kelnę ar naudodami kokius kitus atributus.

Koks čia profesinis "Slengas"?  cool.gif  Kokios ten kelnės ir kas per vilkelis?

#8 pixelis

pixelis
  • Nariai
  • 54 Pranešimai:

15 spalio 2008 - 11:57

CITATA(tarskalas @ 2008-10-05 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
Koks čia profesinis "Slengas"?  cool.gif  Kokios ten kelnės ir kas per vilkelis?

Kelnė - tai toks prietaisas, kuriuo "gramdai" ar lygiau nuimi žemę. Šiaip primena statybinę kelnę.
O vilkelis - tai ant koto pritvirtinta atrama, ant kurios pridėjus galvą reikia suktis, o tada bėgti.. O po kokių 10 kartų tai tik ir žiūri, kad į kur ar kur neįgriūtum. Pagalbininkai prilaiko, kad per toli nenulėktum.  wink.gif

#9 edziukas

edziukas
  • Nariai
  • 40 Pranešimai:

20 spalio 2008 - 02:48

per maniškes irgi buvo visokių š...ir kiaulės galva buvo.. bet aš į tai žvelgiau filosofiškai... ir ištvėriau ir juokinga buvo netgi.. manau, svarbiausia suvokt, kad tai ne pasaulio pabaiga.. užtat po to, krikštatėviai tapo gerais draugais  rolleyes.gif bet jei rimtai, tai Pauliaus krikštynų pavyzdys turbūt labai super. galėtų visi susiet su profesijomis. būt smagiau.

#10 gnomikaz

gnomikaz
  • Nariai
  • 16 Pranešimai:

22 spalio 2008 - 03:09

CITATA(Dziuweselis @ 2008-10-02 15:07) <{POST_SNAPBACK}>

Mano pacios krikstynos tai buvo reto nykumo: per kazkokia pieva biski pavaike, tada kiausiniu pora paleido ir paskui priesaika sakem... Tiek ir to dziaugsmo, net atsiminti nera ka...
O paciai irgi kokius 3 kartus teko krikstyti fuksiukus: musu fakulteto tradicija buvo kiaules galvos buciavimas ir eitynes su fuksu himnu per aplinkinius rajonus...Atsisakem visokiu kecupu ir kito smirdancio gerio - geriau uzduociu daugiau duodavom kokiu nors.

Bet vis tiek vakarine dalis tai visad smagiausia budavo wink.gif

#11 pixelis

pixelis
  • Nariai
  • 54 Pranešimai:

23 spalio 2008 - 03:06

CITATA(gnomikaz @ 2008-10-22 16:09) <{POST_SNAPBACK}>
Mano pacios krikstynos tai buvo reto nykumo: per kazkokia pieva biski pavaike, tada kiausiniu pora paleido ir paskui priesaika sakem... Tiek ir to dziaugsmo, net atsiminti nera ka...
O paciai irgi kokius 3 kartus teko krikstyti fuksiukus: musu fakulteto tradicija buvo kiaules galvos buciavimas ir eitynes su fuksu himnu per aplinkinius rajonus...Atsisakem visokiu kecupu ir kito smirdancio gerio - geriau uzduociu daugiau duodavom kokiu nors.

Bet vis tiek vakarine dalis tai visad smagiausia budavo wink.gif

O tai kokios užduotys buvo?  laugh.gif
Jei patys nebrukdavot visokių smarvių, tai gal viena iš rungčių buvo fuksams vienas kitam į gerkles ir ant galvos to brudo pridėti?
Na juokauju, o jei rimtai, tai kokių rungčių prisimąstydavot? gal visus tris kartus buvo kažkas naujo?

#12 gnomikaz

gnomikaz
  • Nariai
  • 16 Pranešimai:

23 spalio 2008 - 04:19

CITATA(pixelis @ 2008-10-23 16:06) <{POST_SNAPBACK}>
O tai kokios užduotys buvo?  laugh.gif
Jei patys nebrukdavot visokių smarvių, tai gal viena iš rungčių buvo fuksams vienas kitam į gerkles ir ant galvos to brudo pridėti?
Na juokauju, o jei rimtai, tai kokių rungčių prisimąstydavot? gal visus tris kartus buvo kažkas naujo?

Na, reikejo koncerta parke bobutems surengti sedincioms prie suoliuko, tada tam tikrus daiktus miske rasti, paskui estafetes, fiziniai pratimai... Su kreidelem kazka jie ten dar ant saligatvio nupaisyt turejo, desreles kuo isradingiau paserviruoti, sprotu pavaldyti be ranku ir panasiai.
Sunku ir prisimint jau smile.gif Nes vienas krikstynas fakultete, o kitas barake darydavom smile.gif Tai realiai daugiau nei 3 kartus krikstyt teko.. Bet vienaip ar kitaip - as uz humanizma ir pries tyciojimasi is zmoniu. Juk paskui su jais bendrauti dar ne karta teks smile.gif
Bet, aisku, zalia F ant skruosto - privalomas atributas wink.gif

#13 Dziuweselis

Dziuweselis
  • Moderators
  • 98 Pranešimai:

25 spalio 2008 - 02:51

CITATA(gnomikaz @ 2008-10-23 17:19) <{POST_SNAPBACK}>
Na, reikejo koncerta parke bobutems surengti sedincioms prie suoliuko, tada tam tikrus daiktus miske rasti, paskui estafetes, fiziniai pratimai... Su kreidelem kazka jie ten dar ant saligatvio nupaisyt turejo, desreles kuo isradingiau paserviruoti, sprotu pavaldyti be ranku ir panasiai.
Sunku ir prisimint jau smile.gif Nes vienas krikstynas fakultete, o kitas barake darydavom smile.gif Tai realiai daugiau nei 3 kartus krikstyt teko.. Bet vienaip ar kitaip - as uz humanizma ir pries tyciojimasi is zmoniu. Juk paskui su jais bendrauti dar ne karta teks smile.gif
Bet, aisku, zalia F ant skruosto - privalomas atributas wink.gif

Va va būna tokių "pasilinksminančių" iš fuksų, o paskui kitą dieną kaip niekur nieko bendraujančių. O rodos to žmogaus pats jau gyvenime neužkalbintum ir sutikt kelyje nenorėtum  angry.gif

#14 gnomikaz

gnomikaz
  • Nariai
  • 16 Pranešimai:

30 spalio 2008 - 08:58

CITATA(Dziuweselis @ 2008-10-25 15:51) <{POST_SNAPBACK}>
Va va būna tokių "pasilinksminančių" iš fuksų, o paskui kitą dieną kaip niekur nieko bendraujančių. O rodos to žmogaus pats jau gyvenime neužkalbintum ir sutikt kelyje nenorėtum  angry.gif

Na, man asmeniskai krikstynos budavo progos su fuksiukais susipazinti ir juos aktyviau i univero gyvenima itraukti... O del "pasilinksminimo" - tai juk fuksai zino, kas ju laukia istojus i univera ir nemanau, kad paskui labai krikstytojus kekti reiketu .. wink.gif

#15 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

13 sausio 2009 - 09:33

laugh.gif
Belieka pasidžiaugti, kad krikštynos alma mater neprilygsta panašiam ritualui kariuomenėje.

#16 bambyzas16

bambyzas16
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

20 rugsėjo 2010 - 01:06

Sveiki visi,

Turiu prasyma.Kas galetumete padeti sugalvoti tema pirmakursiu krikstynoms?rasykit i el pasta savo pasiulymus mobilusk@one.lt

#17 viktoras2

viktoras2
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

14 spalio 2011 - 03:53

CITATA(bambyzas16 @ 2010-09-20 14:06) <{POST_SNAPBACK}>
Sveiki visi,

Turiu prasyma.Kas galetumete padeti sugalvoti tema pirmakursiu krikstynoms?rasykit i el pasta savo pasiulymus mobilusk@one.lt

Gal karine tema kokia?

#18 urte27

urte27
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

27 balandžio 2012 - 11:30

Kiek mačiau, kiek dalyvavau, tai vien kuo bjauriau išsišaipyt iš jų ir viskas. Kažką reiktu išties sugalvoti įdomesnio.

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0