R. Pakso skrydis į LNK
Sukūrė Vytauttas, Rgs 26 2008 08:09
Temoje atsakymų: 18
29 rugsėjo 2008 - 10:47
Manau taip, neabejotina. Ypač kai Paksas į visas premjeras važiuoja.
O kad nebaudžia - tai aišku kodėl. Gi lietuviai yra įpratę balsuoti už tuos, kurie labiausiai per rinkimų kampaniją linksniuojami. Tai geriau dabar prie tokių kaip Paksas nelįsti, nes gali ir vėl į valdžią patekti.
O kad nebaudžia - tai aišku kodėl. Gi lietuviai yra įpratę balsuoti už tuos, kurie labiausiai per rinkimų kampaniją linksniuojami. Tai geriau dabar prie tokių kaip Paksas nelįsti, nes gali ir vėl į valdžią patekti.
30 rugsėjo 2008 - 10:18
Mano manymu filmas ,,Pilotas,, yra grynu gryniausia rinkimine ,,tvarkieciu,, propaganda, kurios tikslas isteisinti Paksa. Beje, vakar VRK pripazino filma rinkimine agitacija. Tai turbut LNK jo nerodys. Be to, as tai abejoju jo menine verte, bet cia, kaip sakoma, skonio reikalas. Manau, kad filma daugiausiai ziuretu Paksui prijaunciantys zmones.
30 rugsėjo 2008 - 08:10
manau, kad LNK parsidave.. nesvarbu, rodys ji ta "Pilota" ar nerodys. jau vien faktas, kad ketino, labai ja sumenkino... ir tuo labiau, kad ir asilui aisku, jog tai paksiaus rinkiminis triukelis. atsistoja ir sako: "neirodysit, kad cia rinkiminis filmas. negalit" niekam neprimena apkaltos laikotarpio? svarbiausia tvirtai stovet ant zemeles gimtos ir viska neigti...
30 rugsėjo 2008 - 08:17
Aš visai norėčiau pažiūrėt
Na, bet ne per TV.
Balsuokit už liberalų sąjūdį 2012 Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose.
Jei kažkuo abejoji - rašyk man.
01 spalio 2008 - 11:00
CITATA(liberalas Paulius @ 2008-09-30 21:17) <{POST_SNAPBACK}>
Aš visai norėčiau pažiūrėt
Na, bet ne per TV.
Jo, ne tas efektas būtų kaip žiūrint kine.
01 spalio 2008 - 07:15
CITATA(Vytauttas @ 2008-09-26 09:09) <{POST_SNAPBACK}>
įdomi visų nuomonė - ar filmas apie R. Paksą yra rinkimė rekalma?
Mano nuomonė - tai neabejotina.
Klausimas, kodėl už reklamos pažeidimus niekas nieko nedaro?
Mano nuomonė - tai neabejotina.
Klausimas, kodėl už reklamos pažeidimus niekas nieko nedaro?
Kodėl manai, kad taip niekas jau ir nieko. Juk neveikimas irgi yra veika.
02 spalio 2008 - 02:27
CITATA(edziukas @ 2008-10-01 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
man net mintis tokia nekyla...
gal todėl, kad man nuo paksiaus alerginė reakcija prasideda - skauda galvą, žiaugčioju, kartais vemiu... rinkiminės agitacijos yra pats baisiausias laikotarpis žmonių gyvenime 
O kam gi baisiausias tas laikotarpis? tam kuris eina rinkti, ar tam kuris kandidatuoja?
05 spalio 2008 - 04:23
Pakso puslapyje politikosaktualijos.lt
radau filmo dviejų dalių pristatymą Kauno Akropolyje.
Susirinkusių asmenų ratas - tai pakankamai siauras - pagyvenę žmonės į tokį renginį besirenka.
Tad jaunime, eik balsuoti, ir neteks po rinkimų viltis, kad greičiau 4 metai prabėgtų.
Susirinkusių asmenų ratas - tai pakankamai siauras - pagyvenę žmonės į tokį renginį besirenka.
Tad jaunime, eik balsuoti, ir neteks po rinkimų viltis, kad greičiau 4 metai prabėgtų.
05 spalio 2008 - 10:46
Atsimenat, sakiau "Tampaksatoriaus" nežiūrėsiu. Tai va - melavau.
Smalsumas nugalėjo. Ir galiu pasakyt, pažiūrėti buvo verta.
Filmas susuktas visai neblogai. Palieka labai stiprų emocinį įspūdį. Taigi - verdiktas: labai įtaigi politinė agitacija. Laikas pasirinktas tobulai. Manau, kad toks filmukas, jeigu jis buvo žiūrimas - tikrai paliks stiprų įspūdį žmonėms. Taigi Pakso partijos reitingai kyla.
Kad ir kaip bebūtų gaila...
Filmas susuktas visai neblogai. Palieka labai stiprų emocinį įspūdį. Taigi - verdiktas: labai įtaigi politinė agitacija. Laikas pasirinktas tobulai. Manau, kad toks filmukas, jeigu jis buvo žiūrimas - tikrai paliks stiprų įspūdį žmonėms. Taigi Pakso partijos reitingai kyla.
06 spalio 2008 - 02:07
CITATA(liberalas Paulius @ 2008-10-05 23:46) <{POST_SNAPBACK}>
Atsimenat, sakiau "Tampaksatoriaus" nežiūrėsiu. Tai va - melavau.
O kur žiūrėjai? Kine? Ar daug žmonių buvo?
06 spalio 2008 - 03:10
CITATA(pixelis @ 2008-10-06 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
O kur žiūrėjai? Kine? Ar daug žmonių buvo?
Per TV. Sekmadienį eLeNKa rodė.
18 spalio 2008 - 08:43
CITATA(Niekis @ 2008-10-11 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
atvirai - buvo šiek tiek gėda...
Dėl ko gi tave ta gėda apniko?
25 spalio 2008 - 02:32
CITATA(edziukas @ 2008-10-19 14:03) <{POST_SNAPBACK}>
nu bet savo paksius nepasiekė... liko tik trečias. net Valinskas su savo barškučiais užgožė erelius su žvirbliu sparnais...manau, kad tai dėsninga... o tai būtų diktatūrą įvedęs... 
Bet kartais lietuviai gi labai susižavėję Baltarusijos pavyzdį akcentuoja. Ir vienintelis lyderis politikas aiškiai yra prezidentas.
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0