Peršokti prie turinio

Azartas

Temoje atsakymų: 26

#21 Razbumbajus

Razbumbajus
  • Nariai
  • 26 Pranešimai:

06 lapkričio 2008 - 08:50

CITATA(edziukas @ 2008-11-04 22:35) <{POST_SNAPBACK}>
cha cha.. geras su tais kunigais... ir ypač su tuo "užsitampymu savo kioske" cha cha. raičiausi už pilvo susiėmusi. gerai čia pastebėta. aš tai truputi azartiška... ypač kai kalbama apie žaidimus... ir momentinės loterijos bilietukai mane laaaabai masina.. vis norisi nusipirkt, bet vis drausminu save...

O man kazkaip atrodo, kad ivairus loteriju bilietai - nieko azartisko... Nusiperki, pasiziuri ir viskas.  Nekelia jokio susidomejimo, tik naiviu vilciu "o gal?"...

Nemanau, kad tas kunigas ten "tamposi". Jie gi per daug dievobaimingi, kad darytu tai savo klausykloje biggrin.gif O siaip idomu - itariu, kad koks vienas kunigelis uz tokia ispazinti pravare is baznycios. biggrin.gif tik, aisku, negi cia prisipazinsi..

#22 Razbumbajus

Razbumbajus
  • Nariai
  • 26 Pranešimai:

06 lapkričio 2008 - 08:52

CITATA(saverija @ 2008-11-05 22:22) <{POST_SNAPBACK}>
nelabai pagavau kame čia azartas  ohmy.gif
nebent dėl persirengimo kabinos - spėsi-nespėsi, kol pardavėja ateis  laugh.gif

Azartas - kazkas tokio i aistringa isitraukima i ta, ka darai. O tas tavo "spesi - nespesi" - cia extreemas wink.gif

#23 FBR

FBR
  • Nariai
  • 216 Pranešimai:

06 lapkričio 2008 - 07:11

Azartas kai kas nors tave taip traukia kad negali atsispirt,galima sakyt "pagauni kabli".Kai pamirsti pavalgyt o myzt eini kai nebegali kentet.Jei azartiskai dirbi darba,skaitai knyga,zaidi-tai nepastebi kad sutemo ar jau rytas.Na o kazino tai dar ir nepagalvoji kad gal isleidi paskutinius pinigus,matyt tiki kad islosi esu praloses nemazai tuo laiku vieno kambario buto kaina.Mano pazystamas nama galima sakyt pralose.Dabar niekad nelosiu bijau pagaut kabli.
O su ta padukusia emanuele noretusi pabendraut ,manau kad butu linksma .

#24 Dziuweselis

Dziuweselis
  • Moderators
  • 98 Pranešimai:

13 lapkričio 2008 - 11:08

CITATA(saverija @ 2008-11-05 21:22) <{POST_SNAPBACK}>
nelabai pagavau kame čia azartas  ohmy.gif
nebent dėl persirengimo kabinos - spėsi-nespėsi, kol pardavėja ateis  laugh.gif

Tai gal ne pardavėja užeitų, o toks pat patrakęs priešingos lyties atstovas  wink.gif

#25 Kipse

Kipse
  • Nariai
  • 356 Pranešimai:

29 lapkričio 2008 - 10:15

Esu azartiska visame kame. Jei skaitau, tai ryju knyga, viskas namuose stovi vietoje kol neperskaitau. Jei ziuriu rungtynes pakyla t-ra, nes mao komanda pralosia. Atsisakiau to malonumo. Kazino nesilankau, bala ji nemate, kas zino, gal pagausiu kabli. Jei ko sieku tai jau truks plysk turiu pasiekti. Tiesa, niekada niekam per galvas nelipau, ir sunybiu nedariau.

#26 teta stase

teta stase
  • Nariai
  • 3 Pranešimai:

12 spalio 2009 - 12:49

Niekada nebuvau azartiška, tai atradau gana neseniai. Greičio viršijimas niekad nebuvo malonumas, lažybas laikau visai beprasmišku ego demonstravimu. Bet kažkur jau minėjau, kad neseniai draugė nuvedė palošti žaidimų automatais, rodos, į tet a tet - kažkoks toks romantiškas pavadinimas. Ir.. atradau savyje azarto smile.gif Dabar ir lažybos labiau patikt padėjo, ir žaidimai visokie. Atrodo, pradėjau suprasti azarto esmę. Niekam taip nebuvę?

#27 rita42

rita42
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

27 balandžio 2012 - 12:57

Tiesa, tie kurie gyvenimiškose situacijose azartiški ir eina kaip sakant vabank, geriau prie azartiniu žaidimo stalo nesėst. smile.gif

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0