kiek man teko girdėt, tai į tą dėžiuką, kur metam popieriukus, galima mest medieną, o kur stiklus, ten ir metalą.. bet čia taip yra Italijoj, ar Lietuvoje taip galima, deja, nežinau...

bet rūšiut šiukšles BŪTINA!!!!!!!!! pagailėkit žemės, nu negalima taip teršt. yra įvairių būdų bent jau sumažint taršą. pavyzdžiui, į parduotuvę kulniuoti pasiėmus medžiaginį maišelį. aš tokį jau turiu ir labai džiausgiuos. ir jis visai ne iš iki

dar galima perkant vaisiusnejamt maišelio, aš jei galiu, visad atsisakau... nu ir t.t. jei įdomu ir norisi, viskas išeina...manau
Aha. Kartais atrodo, kad patys pardavėjai bruka šiukšles. Rodos atsinešei savo maišelį, bet ne - jie reikalauja, kad dar vieną paimtum. Juk perki už didesnę sumą ir tai jis priklauso. Kartais už dyką, o kartais tik už CENTĄ vietoj visų 0,25 LT. Ir rodos nesupranta, kodėl gi tau to maišiuko visai nereikia.
Dabar girdėjau jau kažką darys - planuoja jokių maišelių dykai neduoti. Eini į parduotuvę žmogau, tai gal ir susimąstai, kad netyčia ką nors įsigysi.