Labai nustebau forume, kuriame pilna beveik visko, neradusi tokios temos.
Tarp musu mergaiciu :)
Sukūrė Egloona, Rgs 14 2008 10:53
Temoje atsakymų: 9
17 rugsėjo 2008 - 05:07
CITATA(gera mama @ 2008-09-17 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
Nelabai yra bendraujančių nesvarbu ar mergaitės ,ar berniukai būtų ...
perkelkit šitą temą į Kauno dieną, atsiras mergaičių ir ne tik jų...
ne visi iki čia daeina
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje
09 gruodžio 2008 - 08:48
bla-bla-bla
na, ir kaip ten tas takas iš klebonijos: gal jau buvo apsnigtas, gal aplytas...
oras, tai sakyčiau, nelepina mūsų...
na, visai kaip ir nuosavi vyrai...
žiema, tamsu ryte, tamsu vakare, o jau tos dienos kiek čia būna...o iš vyrukų tai jokios užuojautos, tikrai...kad nors kada...
bože, taip ir depresuchą nesunku pasigauti, oi, ne ne...geriau taip nemąstyti...sako, kaip mąstai, taip ir gyveni paskui...
žiema, tamsu ryte, tamsu vakare, o jau tos dienos kiek čia būna...o iš vyrukų tai jokios užuojautos, tikrai...kad nors kada...
bože, taip ir depresuchą nesunku pasigauti, oi, ne ne...geriau taip nemąstyti...sako, kaip mąstai, taip ir gyveni paskui...
11 gruodžio 2008 - 01:43
CITATA(saverija @ 2008-12-09 08:48) <{POST_SNAPBACK}>
bla-bla-bla

užklydau netyčia ir ką radau, varot ant savo vyrų.
sakyčiau ką išsiauklėjot, tą ir turit
11 gruodžio 2008 - 09:20
ale sakau, jau lepumas tų žmonių, tai ne kaip visam sviete, tikrai...
tėveliai, ne greičiau mamytės išlepina tuos savo sūnelius, tai paskui jau kad gaunam vyrus, tai ojojoj...jau kartais kad vožteli, mažai nepasirodo...jiems, matai, ir karbonado kasdien, ir kavos į lovą, o tų skysčių kiekis...aš visada sakiau, kad skystis, patalpintas į kūną po 7 metų eina į mokyklą, bet juk geriau padaryti klaidą ir po to gailėtis, negu gailėtis, kad jos nepadarei, ania?...tai ir sakau, gal čia ir ne į temą visai, bet jau tas lepinimas tai tikrai prie gero nepriveda...va, miške, girdėjau, žibutės pražydo, tai gal mylimi vyrai parnešė dovanų?...visai kaip pasakoj...taigi, pasvajojot ir užtenka...sakau, gyventi taip gera, kad net bloga darosi...
nu, mergaitės, pasidalykit savo džiaugsmais ir skausmais, bet ir berniukai galit įsiterpti, jei kompanija tinka
11 gruodžio 2008 - 10:00
O as uz lepinima. Lepinu totaliai visus, pradedant mama, vyru ir t.t. baigiant kate ir sunimis. Visi analogiskai lepina mane.
Viso to esme ir yra padaryti malonuma savo artimui ir jis tau atlygins tuo paciu. Ar taip jau sunku nunesti kavos puodeli, pasakyti palaikymo zodi, paruosti vakariene vyrui, ar zmonai, jei atejai anksciau namo... Kazkodel zmonese isivyraves stereotipas, kad lepinimas yra blogis. Lepinimas yra gerai, kai lepiname vieni kitus. Nelepintas zmogus nesugebes ir kita palepinti, nes pats nepatyres lepinimo. Man labai malonu, kai grizus namo matau jog mano berniukai paruose vakariene, sutvarke namus. Siaip sau, neprasomi, kad mane palepinti, suteikti malonuma, savaime suprantama ir as juos palepinsiu, juk taip gera daryti malonias staigmenas.
Viso to esme ir yra padaryti malonuma savo artimui ir jis tau atlygins tuo paciu. Ar taip jau sunku nunesti kavos puodeli, pasakyti palaikymo zodi, paruosti vakariene vyrui, ar zmonai, jei atejai anksciau namo... Kazkodel zmonese isivyraves stereotipas, kad lepinimas yra blogis. Lepinimas yra gerai, kai lepiname vieni kitus. Nelepintas zmogus nesugebes ir kita palepinti, nes pats nepatyres lepinimo. Man labai malonu, kai grizus namo matau jog mano berniukai paruose vakariene, sutvarke namus. Siaip sau, neprasomi, kad mane palepinti, suteikti malonuma, savaime suprantama ir as juos palepinsiu, juk taip gera daryti malonias staigmenas.
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0