Peršokti prie turinio

vilnieciai-kaunieciai

Temoje atsakymų: 24

#21 Kipse

Kipse
  • Nariai
  • 356 Pranešimai:

03 gruodžio 2008 - 10:32

CITATA(liberalas Paulius @ 2008-12-03 21:05) <{POST_SNAPBACK}>
Cha, vienus metus biggrin.gif Na, bet iš tikrųjų Klaipėda ilgą laiką buvo civilizuočiausias Lietuvos miestas. Deja, dėl to, kad ten bevei vien vokietai gyveno. Istorijos nesuklastosi tongue.gif Bet šiaip... Praeitis ir lieka praeitimi.

Vienus ne vienus, bet buvo smile.gif

Klaipedoje ne vien vokieciai gyveno, gyveno sisioniskiai ir memelianderiai, zemaiciai. Tarp kitko buvo labai stiprios anglu, olandu, prancuzu bendruomenes. Kas zino Klaipeda buvusi kavine "Neptunas" buvo pastatyta ant anglikonu baznycios pamatu, kuriai karaliene Viktorija buvo padovanojusi veliava, ji sudege per II pasaulini kara.. O izymusis Schliman'as, tas kuris surado Troja, uzdirbo pinigus Klaipdeos didziojo gaisro metu. Jo sandeliai iki siolei stovi ant Danes kranto. Taigi, kad surastu Troja reikejo, kad sudegtu Klaipeda smile.gif

Na nereikia, Klaipeda ir siandien nesivelka uznugaryje. Daug ka duoda LEZ, o ir siaip net dabar miestas klesti. Ji nera tiek dotuojama kaip Vilnius, nes jis sostine, nors pinigu i izda uzdirba nemazai. Jei jai paliktu nors puse tiek kei ji atiduoda... Bet tai tik savjones smile.gif

#22 Kipse

Kipse
  • Nariai
  • 356 Pranešimai:

06 gruodžio 2008 - 10:54

Pastebejimas.  cool.gif
Siame forume susidaro toks vaizdelis, kad Kauno gyventojai yra zymiai aktyvesni nei Vilniaus. Ta savybe mane zavi. biggrin.gif

#23 saverija

saverija
  • Nariai
  • 1.614 Pranešimai:

06 gruodžio 2008 - 11:57

CITATA(Kipse @ 2008-12-06 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
Pastebejimas.  cool.gif
Siame forume susidaro toks vaizdelis, kad Kauno gyventojai yra zymiai aktyvesni nei Vilniaus. Ta savybe mane zavi. biggrin.gif

na, vilniečiai matyt, stebi kol kas, iš šalies žiūri  laugh.gif
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje

#24 PA.KS

PA.KS
  • Nariai
  • 1.271 Pranešimai:

06 gruodžio 2008 - 11:58

CITATA(Kipse @ 2008-12-06 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
Pastebejimas.  cool.gif

Kauno diena - labai stiprus dienraštis Kaune, bent iki šiol toks buvo.... Na, o Vilniaus diena, man regis visai naujas projektas. Kaip su Klaipėda - nežinau...
Bet kauniečiai ir už klaipėdiečius aktyvesni kol kas... Retas kuris Klaipėdietis Kauno merą savo komentarų skaičiumi forume pralenkęs, jei iš vis tokių yra biggrin.gif
Balsuokit už liberalų sąjūdį 2012 Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose.
Jei kažkuo abejoji - rašyk man.

#25 Kipse

Kipse
  • Nariai
  • 356 Pranešimai:

07 gruodžio 2008 - 10:15

CITATA(liberalas Paulius @ 2008-12-06 23:58) <{POST_SNAPBACK}>
Kauno diena - labai stiprus dienraštis Kaune, bent iki šiol toks buvo.... Na, o Vilniaus diena, man regis visai naujas projektas. Kaip su Klaipėda - nežinau...
Bet kauniečiai ir už klaipėdiečius aktyvesni kol kas... Retas kuris Klaipėdietis Kauno merą savo komentarų skaičiumi forume pralenkęs, jei iš vis tokių yra biggrin.gif

Dienrastis "Klaipeda" yra pats seniausias Klaipedoje, tik ji praejusiais metais nupirko "Kauno diena". Man asmeniskai dabartinis "Klaipedos" stilius ir informacijos pateikimo forma nepatinka, nors jis pakito per metus geresnen pusen, bet vistiek ne tas.

Didziajai daliai "Klaipdedos" skaitytoju sis forumas igi nezinomas, nes iki siolei nebuvo tokios praktikos. As pati ji nesenai suradau smile.gif

Bet vis vien man Kaunieciu aktyvumas prie sirdies biggrin.gif Tikiuosi ir kiti miestai su laiku prisijungs...

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0